تولید 58 تن گوشت بوقلمون درشهرستان ارسنجان

کارشناس مسئول امور دام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از تولید58 تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی ارسنجان صیاد جشنی اظهار داشت : 2 واحد پرورش بوقلمون صنعتی در مجموع به ظرفیت 7100 قطعه در این شهرستان فعال می باشد که در سه ماهه اول سال جاری یک واحد اقدام به جوجه ریزی به ظرفیت 4100قطعه نمود وپس از اتمام دوره پرورش ، مقدار58 تن گوشت بوقلمون در بازار مصرف داخل وخارج از شهرستان عرضه شد.

جشنی با اشاره به مزایای مصرف گوشت بوقلمون تصریح کرد : گوشت بوقلمون کم چرب بوده و کلسترول پایینی دارد و درپیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های مربوط به اختلالات چربی خون حائز اهمیت است همچنین گوشت بوقلمون منبع خوبی از پروتئین و اسید آمینه‌های ضروری است و اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند.                                                    

وی خاطر نشان کرد: پرورش بوقلمون یکی از عرصه های اقتصاد مقاومتی است که درآمدزایی خوبی را به همراه دارد و توسعه واحد های بوقلمون جزسیاستهاواولویت‌های جهاد کشاورزی در تامین گوشت مورد نیاز جامعه است.                                                                             وی با اشاره به اینکه پرورش بوقلمون در این شهرستان بصورت صنعتی انجام می شود افزود: واحد‌های صنعتی تولید این پرنده در روستای علی آباد و حومه ی شهرستان ارسنجان فعال است.

وی در پایان بیان کرد:در حال حاضر تولید گوشت بوقلمون زمینه اشتغالزایی 5 نفر به صورت مستقیم و ۴ نفرغیر مستقیم را در شهرستان فراهم کرده است.                                                                    

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=21829

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *