اجرای پروژه ارتقاء تولید و مصرف محصولات علوفه ای

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید هادی هاشمی افزود: این طرح در دو فاز محصولات صیفی و شتوی اجرا خواهد شد.

وی بیان کرد: در مرحله محصولات صیفی 11 رقم ذرت، سه رقم ارزن، سه رقم سویا و یک رقم سورگوم علوفه ای، کنار هم در سطح 2 هکتار کشت گردید که پس از بررسی عملکرد و اجزاء عملکرد و مقایسه ارقام، آنالیز و نحوه مصرف در گاوداری توسط همکاران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس بخش موسسه تحقیقات امور دام انجام خواهد شد.

هاشمی تصریح کرد: توسعه تولید و مصرف محصولات علوفه ای جدید به منظور کاهش هزینه های خوراک دام و کاهش وابستگی به واردات و همچنین کاهش مصرف آب در این محصولات از اهداف مهم این پروژه است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=5188

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟