برداشت پیاز در منطقه کلوان آغاز شد

مدیر پهنه منطقه کلوان گفت : در سال زراعی جاری ۱۶ هزار تن پیاز از ۲۰۰ هکتار اراضی منطقه کلوان برداشت و روانه بازار مصرف می شود. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده، علی رضایی اظهار کرد : کلوان از لحاظ تولید محصول پیاز پتانسیل خوبی دارد وی ادامه داد: تولید این محصول به روش کشت نشایی و با نظارت فنی کارشناسان دفتر کلوان انجام شده و پیاز تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است .

این کارشناس کشاورزی گفت: محصول پیازشهرستان شیرین و در سه نوع زرد و سفید و قرمز در سایز مناسب و دارای ماده غذایی خشک بالا و با کیفیت برای استفاده در سبد غذایی خانوار است.

به گفته وی پیش بینی می شود متوسط تولید در هر هکتار به ۸۰ تن برسد و شانزده هزار تن پیاز از این مزارع برداشت شود
رضایی اضافه کرد: این محصول به روش نشایی کشت شده و از مزایای این روش کاشت صرفه‌جویی در بذر، کاهش مصرف آب و کوتاه کردن زمان کاشت تا برداشت است آبیاری این مزارع به روش مدرن و بارانی است محصول تولیدی علاوه بر مصرف شهرستان به استان های همجوار ارسال می شود.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=20644

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *