معاون جهاد کشاورزی شهرستان رستم گفت: کشت برنج راتون یعنی استفاده علمی از آب و خاک برای بهره وری بیشتر از ظرفیت های موجود
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رستم، محمد شفیعی که به همراه مسئول ترویج این مدیریت که از دو هکتار سطح زیر کشت کشت برنج راتون مربوط به زریر ماندگانی واقع در گوراب رستم بازدید بعمل آوردند، افزود: این نوع کشت دارای مزیتهای چندی همچون هزینههای پایین تولید با طول دوره رویش کمتر است که می تواند ضمن صرفه اقتصادی به توان تولید زمین زراعی کمک شایانی نماید.
وی کشت برنج راتون را تولیدی مجدد از مزرعه برداشت شده و فرصتی دوباره برای رونق تولید این محصول پر طرفدار ذکر نمود و بیان کرد: تولید به روش کشت راتون در برنج یک مسأله قابل توجه است، زیرا احتیاج به آماده سازی مجدد بستر بذر، کشت دوباره و شروع محصول از حالت پذیری را حذف میکند.
شفیعی با بیان این مطلب که امروزه علاقه مندی به تحقیق روی کشت راتون توجه بیشتری را به خود معطوف داشته است، در پایان اظهار کرد: یکی از ویژگیهای مثبت برنج راتون کیفیت مطلوب پخت آن است به خاطر این که دمای محیط در تظاهر ژن اصلی کنترل کننده آمیلوز برنج و ژن کنترل کننده عطر و طعم تأثیر محسوسی دارد.