تقویت زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، کلید تامین امنیت غذایی در کشور است

به گزارش روابط عمومی دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد مهدی غیاثی ضمن اشاره به اهمیت زنجیره ارزش به عنوان موضوع محوری در بخش کشاورزی بیان کرد: زنجیره ارزش شامل همه فعالیت‌های مرتبط با جریان کالا و تبدیل مواد از مرحله تهیه ماده اولیه تا مرحله تحویل کالای نهایی به مصرف‌کننده می‌شود که توسط عناصر فعال طول زنجیره بر روی یک محصول خام انجام می شود تا به محصول نهایی تبدیل شده و به دست مصرف کننده نهایی برسد.

وی هدف از ایجاد زنجیره ارزش، بهینه سازی ارزش ایجاد شده در طول زنجیره (از مزرعه تا سفره) و نیز باز توزیع مناسب ارزش حاصل شده در میان فعالان اصلی زنجیره دانست و تصریح کرد: این مستند می تواند به عنوان الگویی برای بهره برداران بخش کشاورزی که علاقمند به تولید محصولات ارگانیک، گواهی شده و دوستدار محیط زیست و افزایش ارزش محصولات خام کشاورزی هستند، باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از ویژگی های مهم مجتمع ضرغامی می توان به فعالیت های بخش کشاورزی تحت نظارت سه مدیر کنترل کیفیت جهت دریافت پروانه استاندارد تشویقی انجام می گیرد، بازچرخانی ضایعات کشاورزی از نقاط قوت این مجتمع می باشد (استفاده از بقایای محصولات زراعی و باغی در تهیه خوراک دام/ وجود حوضچه پرورش ماهی که از فضولات ماهی در تغذیه گیاهی استفاده می شود.)، بسته بندی محصولات، استفاده از برند مزرعه باصری و لیبل بر روی محصولات تولیدی، با ایجاد کارگاه لبنیاتی، محصولات خود را طی چرخه ارزش به کالا تبدیل نموده و با برندسازی فصل نوینی از کشاورزی را برای خود رقم زده است، درکنار اجرای کشاورزی پایدار و توجه به حوزه های زیست محیطی، آبشخورهایی در مسیر حیوانات وحشی تدارک دیده شده است، این مزرعه تحت نظارت شرکت های بازرسی دارای مجوز از استاندارد، در حال طی دوره گذار به ارگانیک می باشد و ایجاد اشتغال مستقیم به تعداد 24 نفر از دیگر مزیت های ایجاد شده توسط این مجتمع می باشد اشاره نمود.

 

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=5423

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟