به گزارش خبرگذاری روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس ، حمیدرضا ابراهیمی مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان فارس؛ در کارگاه آموزشی پرورش و اصلاح قارچ خوراکی و ایجاد زنجیرههای تولید قارچ، با بیان اینکه این استان با حدود 9.2 درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور مقام دوم در این زمینه دارد، افزود: حدود 20.6 درصد شاغلان استان در بخش کشاورزی فعال هستند.
ابراهیمی تصریح کرد: با توجه به خشکسالیهای اخیر سیاستها و برنامههای ما عمدتا با رویکرد سازگاری با کمآبی طراحی شده، که از آن جمله توسعه کشت در محیطهای کنترلشده مثل گلخانهها، شیتها و نتها، کشت گیاهان دارویی، توسعه سامانههای آبیاری نوین، جابهجایی زمان کاشت در برخی محصولات زراعی و ترویج ارقام مقاوم به شوری و خشکی را می توان برشمرد.
او با بیان اینکه در بسیاری از مناطق ما وضعیت آب به حدی بحرانی است که بایستی به نوعی به دنبال مشاغل جایگزین با رویکرد توسعه روستایی باشیم، افزود: برای عملی کردن سیاستها رویکرد دانش محوری را انتخاب کردیم.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: نظام نوین ترویج به در سطح استان، با هدف اینکه دانش در یک چرخهای فرآیندی در اختیار بهره بردار قرار بگیرد، به اجرا در آمده، ساماندهی و تجهیز مراکز جهادکشاورزی، پهنهبندی عرصههای کشاورزی و مهمتر از همه مدیریت شبکه دانش به اشکال مختلف با استفاده از ظرفیت محققین و دانشگاه اجرا شد.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی فارس در پایان گفت: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی فارس استفاده از اندیشمندان و دانشمندان علوم مختلف بوده، در همین راستا مدرس کارگاه امروز محمد فارسی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با سابقه طولانی تحقیق و اجرا در زمینه تولید قارچ خوراکی و مولف کتاب هایی در زمینه پرورش و اصلاح قارچ دکمهای و صدفی است.