تولید بیش از هزار تن گوشت قرمز در فسا

323h

 

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری 1347 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا، محمدجواد جمالزاده تصریح کرد: این مقدار از گوشت قرمز در بیش از دو هزار واحد دامپروری دام سبک و هزار واحد دامداری دام سنگین تولید شده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه شهرستان فسا یکی از قطب های دامپروری و تولید گوشت قرمز در استان فارس است، ابراز کرد: با توجه به اهمیت این موضوع تا کنون 11 واحد پرورش دام سبک و 31 واحد نگهداری دام سنگین به صورت صنعتی در این شهرستان فعال است.

به گفته وی؛ در شهرستان فسا بیش از 400 هزار راس دام سبک و بالغ بر 13 هزار راس دام سنگین در حال پرورش و نگهداری است.

او بیان کرد: شهرستان فسا یکی از مبادی ارسال دام زنده پرواری به سایر نقاط کشور مانند استان های اصفهان، یزد و تهران است که در مواردی به خارج از کشور نیز صادر می شود.

جمالزاده با اشاره به اینکه احداث کشتارگاه دام صنعتی در شهرستان فسا ضروری است، افزود: یک گله گوسفند نژاد ایل دو فرانس نیز در اواخر سال 98 توسط بخش خصوصی از کشور فرانسه به شهرستان فسا وارد شده است.

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی اضافه کرد: هدف از ورود گوسفند نژاد ایل دو فرانس به کشور، استفاده از ظرفیت نژادهای پر بازده و چند قلوزا برای افزایش کمیت و کیفیت گوشت قرمز بوده است.

شهرستان فسا در 150 کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=12116

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟