سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از تولید 516 تن گوشت سفید در سه ماه دوم سال جاری در شهرستان ارسنجان خبر داد.
سیدناصر حسینی اظهار کرد: در شهرستان ارسنجان تعداد 19واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی فعال وجود دارد که سه ماههی دوم سال جاری تعداد 12 واحد اقدام به جوجهریزی به میزان 304000 قطعه کردند ودر مجموع بیش از 516 تن گوشت سفید در شهرستان ارسنجان تولید و روانه بازار مصرف گردید.
وی ادامه داد: سامانههای نظارت بر کیفیت و بهداشت تولید مرغ در استان کاملا فعال و مراحل تولید مرغ از ابتدا تا انتهای تولید توسط کارشناسان ناظر فنی مدیریت و همچنین ناظران بهداشتی شبکه دامپزشکی کاملا کنترل شده و کاهش شدید تلفات در طی دوره، نشان از پرورش مناسب به دور از مخاطرات و بیماریها، کاهش شدید نیاز به درمان و عدم استفاده از داروهای شیمیایی و آنتیبیوتیکها دارد.
این مقام مسئول تصریح کرد : از عمده مشکلات مرغداران، گرانی بیش از حد نهاده ها و دان مرغی وهمچنین کمبود آن در بازار آزاد می باشد که امروزه تولید کنندگان این صنعت را مستاصل نموده است.