تجربه مقابله با خشکسالی با برداشت برنج به روش خشکه کاری در شهرستان رستم

photo 2020 10 22 10 25 46 

     

مسئول خدمات جهاد کشاورزی دهنو گفت: بهره برداران ما ثابت کردند که می توانند حتی در خشکسالی به روش خشکه کاری محصول برنج درو نمایند

مسئول ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رستم گفت: فاصله علم تا عمل را کشاورزان رستمی با خشکه کاری محصول برنج پیمودند

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رستم، محمود گودرزی “مسئول خدمات جهاد کشاورزی دهنو” که به همراه سجاد شکری و وحید گودرزی به ترتیب “مسئول ترویج و کارشناس مکانیزاسیون مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رستم” از مزرعه برنج سه هکتاری واقع در روستای دهنو بازدید بعمل آوردند، افزود: خوشبختانه بهره برداران ما ثابت کردند که می توانند حتی در خشکسالی به روش خشکه کاری محصول برنج درو کرد.

وی رقم کاشته شده در این مزرعه را از دو نوع شمیم و چمپا و با آبیاری بارانی ذکر نمود و بیان کرد: روش خشکه کاری در شهرستان رستم به عنوان یکی از تجارب ارزشمند می باشد که نشان داده است اگر در کشت این محصول پرطرفدار زمان کشت با رعایت اصول مقابله با آفات، علف های هرز و بیماری ها رعایت شود می تواند نقطه عطفی برای استفاده بهینه از آب مصرفی و همین طور راه مقابله با تنش های اقلیمی و خشکسالی باشد.

در ادامه سجاد شکری جایگاه کشاورزی دانش بنیان را برای استفاده اصولی و علمی از ظرفیت های موجود (آب و خاک) را یادآور شد و تصریح کرد: ضرورت دارد که زارعان ما برای کشاورزی پایدار، کشت و زراعت را به روش های سنتی و غرقآبی کنار بگذارند تا بتوانند در این راه به اقتصاد جامعه، معیشت خود و همین طور رونق تولید کمک شایانی نمایند.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=25850

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *