نظارت مشترک واحد امور دام جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان وشبکه دامپزشکی بر جوجه ریزی مرغداری های شهرستان ارسنجان

به گزارش کارشناس مسئول واحد امور دام مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ارسنجان  در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی کشور، صنعت مرغداری در تمام مراحل از تولید جوجه یک روزه، دوره پرورش و نیز مرحله پایانی ( بارگیری و حمل به کشتارگاه جهت کشتار و بسته بندی و رسیدن به دست مصرف کننده ) و در واقع کلیه مراحل تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی می باشد.
این مقام مسئول بااشاره به وظائف شبکه  دامپزشکی مبنی بر نظارت دقیق و مستمر بر تعداد جوجه ریزی در ابتدای دوره پرورش و تعداد مرغ بارگیری شده در پایان هر دوره گفت: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یک بیماری ویروسی واگیردار و کشنده طیور و مشترک بین انسان پرندگان است و با انجام اقدامات پیشگیرانه می توان از شیوع احتمالی آن جلوگیری کرد. 
این مقام مسئول در پایان اعلام نمود: رعایت دقیق توصیه‌های دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماری‌های فراگیر و با مرگ و میر بالا در سطح مرغداری‌ها و شیوع بیماری‌ها گردیده و زمینه را برای ارتقاء سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان فراهم می‌آورد لذا  از مرغداران شهرستان درخواست نمود که با شرکت در دوره های آموزشی و ترویجی که توسط دامپزشکی و جهاد کشاورزی برگزار می گردد و بالا بردن سطح آگاهی خود نسبت به مسائل بهداشتی و قرنطینه ای و رعایت دستورالعمل‌های دامپزشکی  علاوه بر اطمینان از فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی  و با کیفیت برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.
 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=21897

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *