به گزارش کارشناس مسئول واحد امور دام مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ارسنجان در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینهای سازمان دامپزشکی کشور، صنعت مرغداری در تمام مراحل از تولید جوجه یک روزه، دوره پرورش و نیز مرحله پایانی ( بارگیری و حمل به کشتارگاه جهت کشتار و بسته بندی و رسیدن به دست مصرف کننده ) و در واقع کلیه مراحل تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی می باشد.
این مقام مسئول بااشاره به وظائف شبکه دامپزشکی مبنی بر نظارت دقیق و مستمر بر تعداد جوجه ریزی در ابتدای دوره پرورش و تعداد مرغ بارگیری شده در پایان هر دوره گفت: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یک بیماری ویروسی واگیردار و کشنده طیور و مشترک بین انسان پرندگان است و با انجام اقدامات پیشگیرانه می توان از شیوع احتمالی آن جلوگیری کرد.
این مقام مسئول در پایان اعلام نمود: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماریهای فراگیر و با مرگ و میر بالا در سطح مرغداریها و شیوع بیماریها گردیده و زمینه را برای ارتقاء سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان فراهم میآورد لذا از مرغداران شهرستان درخواست نمود که با شرکت در دوره های آموزشی و ترویجی که توسط دامپزشکی و جهاد کشاورزی برگزار می گردد و بالا بردن سطح آگاهی خود نسبت به مسائل بهداشتی و قرنطینه ای و رعایت دستورالعملهای دامپزشکی علاوه بر اطمینان از فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی و با کیفیت برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.