به گزارش خبرگزاری روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، محمد مهدی غیاثی در نشستی که به منظور پیگیری اجرای طرح تولید و توزیع محصولات زراعی و باغی گواهی شده و کنترل قیمت این محصولات در بازار برگزار شد، ابراز کرد: در دو سال اخیر در طرح ارتقای سلامت و امنیت غذایی در هشت محصول اصلی شامل پیاز، سیب زمینی، خیار گلخانه ای و خیار مزرعه ای، گوجه فرنگی مزرعه ای، گوجه فرنگی گلخانه ای، پرتقال، سیب درختی و هفت محصول متمم شامل برنج، سبزیجات برگی، هویج، کاهو، خربزه، هندوانه و نارنگی اقدامات موثری صورت گرفته است.
به گفته وی؛ حدود 2800 نفر از نیروهای متخصص و بهره برداران بخش کشاورزی در زمینه تولید محصول گواهی شده و استاندارد آموزش داده شدند و 55 نیروی کنترل کیفی در استان مستقر شده است.
غیاثی با بیان اینکه 155 نفر دیگر هم در مسیر فرآیند اخذ گواهی استاندارد ملی هستند و به زودی آنها هم به سامانه ملی پیوند خواهند خورد، افزود: بالغ بر 370 گواهی استاندارد استانی و ملی برای محصولات کشاورزی فارس صادر شده است.
رئیس دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه 28 نوع محصول در استان فارس مسیر استانداردسازی را پیمودند، اظهار کرد: در تولید مشکلی نداریم و عمده مشکل در عرضه است که شورای شهر در این مسیر حرکت های خوبی انجام داده و امیدواریم در آینده نزدیک سفره خانوار را از این محصولات پر کنیم.
اختصاص 22 بازارچه به عرضه محصول گواهی شده
در ادامه این نشست عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شهرداران مناطق ۱۱ گانه، هر منطقه حداقل دو بازارچه و در نهایت ۲۲ بازارچه به عرضه محصولات گواهی شده اختصاص داده اند.
علی ناصری افزود: هر منطقه زودتر به این مهم بپردازد امتیازات خاصی را برای شهردار آن منطقه قائل خواهیم شد.
به گفته وی؛ در تفاهمنامه مقرر شده که در ابتدا 15 محصول گواهی شده و استاندارد کار کنیم و در صورتی که روند کار خوب پیش رفت ادامه دار شود.
ناصری اظهار کرد: در تفاهم نامه وظایف همه دستگاه های ذی ربط مشخص است و اگر سازمانی و اداره ای در اجرایی شدن کار، به تعهدات خود به خوبی عمل نکند باید پاسخگو باشد.