مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: با تولید پرتقال سالم تعداد محصولات سالم در شهرستان فسا به ۵ محصول افزایش پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا، ناصر انصاری گفت: یکی از دلایل بروز بیماریهای جدید و نا علاج مصرف سموم شیمایی در محصولات کشاورزی است که با مدیریت مناسب و کاهش استفاده از سموم آفت کش و کودهای شیمیایی علاوه بر کاهش هزینههای تولید میتوان باعث افزایش بهره وری محصول سالم نیز شد.
انصاری با بیان اینکه از دوسال قبل طرح اجرای تولید محصول سالم با همکاری بهره برداران کشاورزی و بخش خصوصی در شهرستان فسا آغاز شده است، افزود: با مشارکت و همکاری خوب کشاورزان تاکنون گواهی سلامت ۵ محصول کشاورزی صادر شده است.
اوبیان کرد: تمام مراحل مصرف کودهای پایه ،آفت کش ها سایر توصیه های تغذیهای این محصولات بر اساس نتایج آزمایشگاهی و با نظارت کارشناسان کلینیک و حفظ نباتات این مدیریت انجام می گیرد.
وی ادامه داد:در حال حاضر در 32 هکتار از باغات مرکبات شهرستان فسا محصول سالم تولید میشود که نسبت به پارسال ۳ برابر شده است.
شهرستان فسا در فاصله 150کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.