کارشناس مسئول حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی فیروزآباد از برگزاری کارگاه آموزشی تولید محصولات گواهی شده و سالم در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی فیروزآباد، سعید اميري ضمن اشاره به این که امروزه استفاده از مواد غذايي ارگانيك و سالم مورد توجه بسياري قرار گرفته است، گفت: كارگاه آموزشي توليد محصولات گواهي شده و سالم با حضور مديران پهنه، كارشناسان كنترل كيفي محصولات گواهي شده و استاندارد شهرستان و كشاورزان متقاضي توليد محصول ارگانيك، گواهي شده و سالم در فیروزآباد برگزار شد.
وی افزود: هدف از اجرای طرح، تولید محصول سالم و استاندارد، جلوگیری از مصرف بی رویه سموم و نهاده های شیمیایی، تغذیه خاک و مصرف بهینه آب می باشد.
این مقام مسئول اظهار کرد: از مهمترين دلايل مصرف مواد غذايي سالم و ارگانيك براي جامعه بشري مي توان تجربه لذت بخش غذاي سالم، كمك به حفظ سلامتي طبيعت و محيط زيست، ايجاد محيط و شرايط سالم نام برد.
امیری اضافه کرد: حمايت از اقتصاد و تولید محصولات محلي، دريافت مواد مغذي با محصولات سالم و ارگانيك، ايمن بودن در برابر مواد خطرناك از مزایای دیگر این طرح می باشد.