پایش و نظارت بر تولید و توزیع گوشت مرغ

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان گفت: پایش و نظارت بر تولید و توزیع گوشت مرغ از وظایف جهاد کشاورزی است که بطور جدی انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان، مهدی نصیری ضمن اشاره به اجرایی شدن شیوه نامه نظارت بر تولید و عرضه گوشت مرغ، تصریح کرد: شرایط بهینه برای تولید مرغ با قیمت مصوب فراهم شده است بنابراین با رصد جوجه ریزی و توزیع نهاده ها برخورد قاطع با متخلفان خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت تامین پروتئین مورد نیاز مردم عنوان کرد: اگر عرضه خوب باشد، تقاضا و بازار نیز به تعادل خواهد رسید.

نصیری ضمن اشاره به 34 واحد مرغداری فعال در شهرستان سپیدان ابراز کرد: در حال حاضر تولید روزانه این واحدها 835 تن است که پاسخگوی نیاز شهرستان و شهرستانهای مجاور نیز می باشد.

وی با بیان اینکه مرغداری های شهرستان ظرف 45 روز باید معادل میزان جوجه ریزی خروجی داشته باشند، بیان کرد: رسالت ما حمایت از تولید و تولیدکننده است و در همین راستا نظارت دقیق بر جوجه ریزی، مراحل پرورش مرغ، حمل مرغ زنده به کشتارگاه، کشتار و حتی خروج گوشت از کشتارگاه در دستور کار قرار گرفته است و در نهایت گوشت تولیدی هر مرغدار با نهاده های دریافتی وی مقایسه خواهد شد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26730

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *