افزایش نزدیک به ۱۰ درصدی پرورش ماهی در فسا

2a

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: در سال ۱۳۹۹ میزان رها سازی بچه ماهیان گرمابی در استخر های دو منظوره کشاورزی این شهرستان نسبت به سال قبل خود نزدیک به ۱۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا، محمد جواد جمالزاده تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۶۱ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی از انواع آمور و کپور در استخر های مذکور رها سازی و عملیات پرورش انجام گرفته است‌.

این کارشناس با بیان اینکه رها سازی بچه ماهیان در فصل بهار و صید آنها حدودا در بهار آینده آن صورت می پذیزد، افزود: پیش بینی می شود بیش از 45 تن گوشت سفید از این حجم رها سازی ماهی تولید شود.

به گفته وی؛ کشاورزان می‌توانند از ویژگی جلبک خواری ماهیان گرمابی در استخر های ذخیره آب کشاورزی به جهت جلوگیری از رشد جلبک ها استفاده کنند و علاوه بر بهبود کیفیت تولیدات زراعی و باغی خود در تولید گوشت سفید نیز سهیم شوند.

او افزود: در مدت زمانی سال گذشته واحدهای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی شهرستان فسا نیز بیش از یک میلیون و 740 هزار قطعه انواع ماهیان زینتی تولید کرده اند.

جمالزاده به انواع گوپی، آنجل، تترا، دیسکاس، اسکار، پلاتی، دم شمشیری، لجن خوار، لوچ و گورامی به‌ عنوان‌ گونه های ماهیان زینتی تولید شده در مراکز تکثیر شهرستان فسا اشاره و ابراز کرد: این گونه ها علاوه بر توزیع درون استانی به استان‌ های همجوار نیز صادر گردید.

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=12134

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *