سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان از برداشت محصولات صیفی کشت شده در زمستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج علی علی پور با اعلام مطلب فوق افزود:در سال زراعی جاری 3500 هکتار سبزی و صیفی شامل خیار سبز،گوجه فرنگی،هندوانه،شمام،طالبی،پیاز،کدو،فلفل دلمه ،بادمجان و….به زیر کشت رفته است که یا توجه به مساعد بودن هوا برداشت بعضی اقلام از اوایل فروردین و بعضی دیگر از 13 فروردین آغاز گردیده است.ایشان کشت صیفی جات خارج از فصل را تمامآ با روش آبیاری نوین(نوار تیپ)اعلام کردند که با استفاده از دو پلاستیک کف و رو به صورت تونلی کشت می شود.علی پور مقداربرداشت در هر هکتار را بین 30 تا 40 تن اعلام نمودند که عمده محصولات برای میادین میوه تره بار مراکز استانهاو هم برای صادارات بارگیری می شود.ایشان یکی از اهداف این مدیریت را تولید محصولات سالم عنوان کردند که در همین رابطه برگزاری کلاسهای آموزشی،ارسال پیام ها در گروه های هدف و دنیای مجازی و بازدید کارشناسان از مزارع به طور منظم انجام گرفته و اظهار امیدواری کردند با توجه به بالا بودن هزینه کشت صیفی جات وبروز خشکسالی کشاورزان صیفی کارهم برداشت خوب و هم قیمت مناسب را شاهد باشند انشاالله.