مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: سرانه مصرف آبزیان کشور در سال گذشته به ۱۳.۳ کیلوگرم رسید.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی عیسی گلشاهی در گفتگویی اظهار داشت: با توجه به اهداف فائو و سازمان شیلات که مساله امنیت غذایی در دستور کار آنها قرار دارد، لذا کنترل قیمت آبزیان و جلوگیری از افزایش بیرویه آنها برای توسعه غذای سالم بین مردم، همواره مورد توجه سازمان شیلات ایران قرار دارد.
وی با اعلام این که سرانه مصرف آبزیان کشور سال به سال در حال افزایش است، اظهار داشت: سرانه مصرف آبزیان کشور در سال گذشته به ۱۳.۳ کیلوگرم رسید.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، بیان داشت: این در حالی است که سرانه مصرف آبزیان کشور در سال ۹۸، ۱۲.۸ کیلوگرم در سال بود.
مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران، با اشاره به ارزش بالای غذایی ماهی در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ اذعان داشت: هم اکنون شاهد این امر هستیم که مردم در مقایسه با سالهای گذشته نسبت به خرید ماهی و افزودن آن در سبد غذایی خود رغبت بیشتری نشان میدهند.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، یادآور شد: امیدواریم اطلاع رسانیها در خصوص مزایای مصرف آبزیان در مقایسه با گوشت قرمز بیش از پیش افزایش یابد تا شاهد رشد قابل توجه سرانه مصرف آبزیان کشور در سالهای آینده باشیم.