ترویج فرهنگ همبستگی و مشارکت اجتماعی با حفظ و مرمت قنوات :

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آباده با اعلام اینکه در شهرستان آباده 208 رشته قنات وجود داشته و این شهرستان از حیث تعداد قنوات مقام سوم را در استان دارد .گفت: از محل اعتبارات سال 1399 تعداد 7رشته قنات در شهرستان بطول 9000 متر لایروبی و مرمت گردید که اعتبار مالی ان از محل منابع مالی استانی و منابع ملی جمعا به میزان 4964میلیون ریال تامین گردید

.به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده مهدی امینی اظهار کرد: سیستم کشاورزی مبتنی بر آبیاری قنات در ایران به عنوان میراث جهانی کشاورزی ثبت جهانی شده است وی تصریح نمود : قنات در ایران از قدمتی چند هزار ساله برخوردار است و مهمترین منبع آبی کشاورزی در مناطق خشک و نیمه خشک است. وی اضافه نمود : آب قنات همانند چشمه های طبیعی درتمام طول سال و بدون هیچ ابزاری از درون زمین به سطح زمین جاری می شود و در کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آباده سپس به مزیت نسبی این سازه عظیم اشاره نمود و بیان داشت قنات دارای فوائد اقتصادی زیادی است . این سازه مفید امکان تولید محصولات گوناگون نظیر غلات (گندم و جو) و انواع محصولات صیفی و بهاره را بخصوص در نواحی خشک و کم آب که منابع آبی دیگر وجود ندارد فراهم می کند .

از فوائد اقتصادی دیگر قنات امکان صید ماهی از آب قنوات ، جذب توریسم به عنوان یک مکان گردشگری و توریستی استوی با اشاره به این که اهمیت قنات تنها در تامین آب آشامیدنی وکشاورزی نیست تصریح نمود: یکی از فوائد مهم قنات فراهم کردن زمینه مناسب برای ترویج فرهنگ همبستگی و تعامل اجتماعی است .

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=20776

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟