طعم شیرین برداشت گندم و جو با نظارت جهاد کشاورزی در ارسنجان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان گفت: با توجه به شروع فصل برداشت گندم و جو، یکی از مهم ترین اولویت ها، همکاری و تعامل هر چه بیشتر مدیریت جهاد کشاورزی، مراکز خدمات کشاورزی و ادارات تابعه با مراکز خرید و کشاورزان است تا علیرغم نا ملایمت هایی که عوامل محیطی و اقلیمی بهمراه داشته است و میانگین عملکرد گندم آبی را با 1000 کیلوگرم افت، به 4400 کیلوگرم در هکتار و میانگین عملکرد جو آبی را از 3000 کیلوگرم به 2300 کیلوگرم در هکتار کاهش داده است و در عین حال کل سطح زیر کشت گندم و جو دیم را از ارزش برداشت محروم کرده است ، طعم شیرین برداشت محصول را به کام کشاورزان بریزد. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، سید ناصر حسینی در جلسه ای که با حضور مسئولین مراکز خدمات و مروجین پهنه این شهرستان برگزار شد تصریح کرد: تشکیل ستاد برداشت محصول، برگزاری کارگاه آموزشی برداشت محصول با هدف دستیابی به حداقل تلفات محصول در زمان برداشت، بارگیری و تحویل محصول، اعزام ذیحساب و کارشناس خرید به مرکز دولتی خرید گندم( سیلوی 45هزار تنی ارسنجان)، تامین سوخت کمباین های سبک و سنگین، نظارت مستمر کارشناسان مکانیزاسیون و مروجین پهنه بر فرایند برداشت از مزرعه تا مرکز تحویل گندم از برنامه های این مدیریت برای برداشت مطلوب است که تا پایان زمان برداشت ادامه خواهد داشت. وی با تاکید بر اینکه آتش زدن کاه و کلش جرم محسوب می شود ادامه داد: با توجه به مضرات زیست محیطی آتش زدن کاه و کلش و کمبود علوفه، از طریق نصب پوستر در مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز خدمات و انعکاس در فضای مجازی، اطلاع رسانی صورت گرفته است و بنا بر تاکید دادستان شهرستان،در صورت تخلف انجام هر گونه عملیات زراعی تا صدور رای دادگاه ممنوع خواهد بود.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22041

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *