مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از تولید ۹۶ تن گوشت بوقلمون طی دوره پرورش چهار ماهه در این شهرستان خبر داد. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، سیدناصر حسینی خرمی گفت: ۲ واحد پرورش بوقلمون صنعتی به ظرفیت ۷۱۰۰ قطعه در این شهرستان فعال می باشد که با جوجه ریزی ۸۳۰۰ قطعه، موفق به تولید ۹۶ تن گوشت بوقلمون شدند. وی تصریح کرد: گوشت بوقلمون منبع غنی پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری و اسید فولیک است و بدلیل دارا بودن انواع ویتامینB در جلوگیری از بیماری ام. اس، افسردگی و درمان کم خونی بسیار موثر است. به گفته وی، گوشت بوقلمون دارای چربی و کلسترول پایین است، لذا مصرف آن در کنترل چربی خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. حسینی خرمی کمبود و بالا بودن هزینه خوراک و نهاده های تولید را از مهم ترین مشکلات پرورش دهندگان بوقلمون در این شهرستان برشمرد.