مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت پیاز از سطح 303 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا ، منصور امیریان گفت: پیاز در این منطقه در دو تاریخ پاییز و زمستان (اسفند) کشت و برداشت آن از اول تیرماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه دارد.
وی بیان کرد متوسط برداشت پیاز در هر هکتار 55 تن است که پیش یسنی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از 16 هزار و 600 تن پیاز جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استان های دیگر شود.
امیریان افزود پیاز کشت شده در شهرستان شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز می باشد و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام می شود.
شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان بیضا، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و ابیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.