ترکیدگی میوه، دومین عامل خسارت در باغات انار ارسنجان

کارشناس مسئول باغبانی مدیریت جهادكشاورزی شهرستان ارسنجان گفت: ترکیدگی انار، یکی از مهمترین ناهنجاری فیزیولوژیکی و دومین خسارت محصول انار در این شهرستان است. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، رضا علی ملک حسینی تصریح کرد: کدرو(زرده انار)، رباب، سریزدی،ملس،فاروق و شیرین شهوار از مهم‌ترین ارقام انار در این شهرستان است که رقم رباب نسبت به سایر ارقام از مقاومت بیشتری در مقابل ترکیدگی برخوردار است. وی افزود: اختلاف شدید درجه حرارت شب و روز، کم آبی آبیاری سنگین درختان در خاک های شنی و سبک، دور آبیاری نامنظم، تغذیه نامتعادل بویژه در زمان گردویی شدن میوه تا پایان دوره برداشت و سرمای زودرس پاییزه در هنگام برداشت را از عوامل اصلی بروز این عارضه برشمرد. به گفته وی؛ تنظیم دور آبیاری، تهویه و ایجاد تخلخل و نفوذپذیری در خاک سنگین و سخت، تغذیه متعادل درختان برای افزایش استحکام پوست میوه و استفاده از کودهای پتاسه،کلسیم و اسید آمینه‌ از مهم ترین روش‌های کنترل آن عنوان کرد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22089

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *