به گزارش روابط عمومی گروه محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد مهدی غیاثی افزود: بهره برداران روستای مظفری در سطحی بالغ بر 130 هکتار موفق به اخذ پروانه حد مجاز آلاینده ها در محصول پیاز شده اند که بخشی از آن در قالب برند مظفری توزیع شده است.
وی بیان کرد: در این موفقیت که به واسطه کارگروهی و همکاری خوب بین بخش خصوصی و دولتی در شهرستان کوار شکل گرفت اقداماتی نظیر بازدید مستمر از مزارع متقاضیان تولید محصولات گواهی شده، اجرای طرح آزمایش کاربردی سموم در پیاز جهت کنترل تلفیقی تریپس پیاز با تاکید بر تولید محصول گواهی شده، کاربرد روش های غیرشیمیایی نظیر استفاده ازکارت های زرد و آبی، کاربرد کودهای بیولوژیک و انجام مدیریت بهینه تغذیه و به طور کلی با اجرای مدیریت تلفیقی محصول صورت گرفت.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: قبل از زمان برداشت محصول نمونه برداری از مزارع پیاز به صورت پلی گنی و در سطحی معادل 130 هکتار که معرف 800 هکتار مزارع پیاز منطقه تحت پوشش تعاونی است توسط نماینده شرکت بازرسی با حضور مدیران کنترل کیفی و دبیر طرح جهت ارسال به آزمایشگاه های معتمد انجام گرفت و با توجه به عاری بودن محصولات از باقیمانده سموم، نیترات و فلزات سنگین در نهایت 20 پروانه ملی استاندارد تشویقی و 4 پروانه استانی ICM در سطح 130 هکتار صادر شد.
شایان ذکر است که در بازدید مشاور وزیر از روستای پاک مظفری واقع در شهرستان کوار، ناظمی مدیر کل دامپزشکی استان، احمدی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، شمس مدیرعامل تعاونی تولید مظفری و جمعی از کارشناسان بخش خصوصی و دولتی فعال در زمینه محصولات گواهی شده حضور داشتند.