مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت : کارگاه فرآوری انگور اولین بار برای تبدیل مازاد این محصول به کشمش در این شهرستان راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، منصور امیریان بیان کرد این کارگاه با سرمایه گذاری بالغ بر 5 میلیارد ریال در زمینی بمساحت 5000 مترمربع و ظرفیت 200تن انگور با اشتغال زایی 4 نفر بطور مستقیم راه انداری شد.
وی بیان کرد: سطح تاکستان های این شهرستان 1550 هکتار ، با تولید سالانه 18 هزار و 800 تن انگورمی باشد. که سهم عمده این محصول مصرف تازه خوری دارد.
امیریان گفت پیش بینی می شود 70 تن کشمش به روش داربستی و سنتی در این کارگاه تولید و روانه بازارهای داخلی و صادرات به کشورهای همسایه از جمله افغانستان و پاکستان شود.
وی افزود: یکی از مهم ترین صفات کیفی ارقام انگور تولید شده این شهرستان میزان بالای قند است که از ویژگی های متمایز آن بشمار می آید . بهترین زمان برداشت انگور برای تازه خوری از تیرماه و تهیه کشمش از ابتدای شهریورماه شروع می شود .