سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان جهرم :
سالانه ۳۰هزار تن آبلیموی صنعتی و سنتی در جهرم تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی میشود
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم ، احمد علی گچکاران گفت: سطح زیر کشت لیموترش در شهرستان جهرم بیش از ۵هزار هکتار است که ۱۵۰هزار تن محصول از آن برداشت میشود.
وی بیان کرد : پنج کارگاه آبلیمو گیری در شهرستان جهرم فعال است که سالانه ۳۰۰هزار تن آبلیموی صنعتی تولید میکنند.
وی افزود: ۳۰درصد از تولیدات باغی استان فارس به شهرستان جهرم اختصاص دارد وبازارهای شیراز، تهران، اصفهان و کشورهای حوزه خلیج فارس مقصد آب لیموی جهرم است.
گچکاران افزود:علاوه بر آبلیمو، اسانس، پکتین و پودر لیمو از جمله فرآوریهای این محصول در جهرم است