۱۶۳۳تن گوشت سفید در ارسنجان تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از تولید ۱۶۳۳تن گوشت سفید در شش ماه نخست سال جاری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان سیدناصر حسینی خرمی با بیان اینکه از ابتدای سال‌ تا کنون مجوز جوجه ریزی به تعداد ۸۱۶  هزار و ۷۰۰قطعه در این شهرستان صادر شده است گفت: با این تعداد جوجه ریزی ۱۶۳۳تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

وی از فعالیت سامانه‌های نظارت بر کیفیت و بهداشت تولید مرغ در استان خبر داد و اظهار کرد: مراحل تولید مرغ از ابتدا تا انتها توسط کارشناسان ناظر فنی مدیریت و ناظران بهداشتی شبکه دامپزشکی کنترل شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان نقش صنعت طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی را در سبد غذایی خانوار با اهمیت دانست و افزود: در حال حاضر ۱۷واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۴۹هزار و ۳۴۰قطعه در هر دوره در این شهرستان فعالیت دارند.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22149

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *