برداشت زعفران از مزارع نی ریز آغاز شد

 

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، علیرضا بصیری تصریح کرد: پیش بینی می شود در مجموع 220کیلوگرم زعفران به ارزش اقتصادی حدود 60 میلیارد ریال، از مزارع شهرستان نی‌ریز برداشت شود که عمده آن در بخش پشتکوه این شهرستان واقع شده است.

وی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی 6 کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: متاسفانه امسال کاهش بارندگی و گرمای هوا در تابستان باعث ضعیف شدن پیازهای زعفران شده که کاهش 60 درصدی عملکرد را به‌دنبال داشته است.

بصیری تصریح‌کرد: تولید اقتصادی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن آغاز می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز؛ نبود صنایع بسته‌بندی را یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران دانست.

این مقام مسئول ابرازکرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

بصیری گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف«نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته»  تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله بدست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن می‌باشد.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=6528

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *