تولید سالانه 10 تن گوشت شترمرغ در فیروزآباد

_سالانه_10_تن_گوشت_شترمرغ_در_فیروزآباد2.jpg

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: سالانه 10 تن گوشت شترمرغ و ۲ هزار قطعه جوجه از یک واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی فیروزآباد، سید کاظم موسوی اظهار کرد: در حال حاضر یک واحد پرورش‌ شترمرغ توأم (مولد و پرواری) با ظرفیت 100 قطعه مولد و 300 قطعه گوشتی در روستای کمال آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان فیروزآباد در امر تولید فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه تولیدات مزارع پرورش شترمرغ متنوع است، افزود: همچنین در این واحد پرورش شترمرغ سالانه حدود ۵۰۰ کیلوگرم پَر، ۳۰۰ تخته چرم درجه یک شترمرغ، 3000 کیلوگرم روغن شترمرغ و ۱۵۰۰ کیلوگرم آلایش (دل، جگر، سنگدان، بال و گردن ) تولید می شود.

مدیر جهاد کشاوزی فیروزآباد تصریح کرد: از تخم نطفه دار این پرنده در جوجه کشی های صنعتی استفاده می شود و تخم های غیر قابل استفاده نیز در صنایع دستی و بخصوص لوستر سازی کاربرد دارد.

موسوی اضافه کرد: از روغن شترمرغ در صنایع آرایش و بهداشتی، از پوست در صنایع چرم سازی و از پَر در صنایع تزئینی و دکوراسیون استفاده می شود.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=13027

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *