مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: با توجه به شرایط آب و خاک، تغییر اقلیم و کاهش بارندگی تغییر الگوی کشت مکانیزه گندم از روش flat یا خطی کار به روش مکانیزه کف کاردر دستور کار این مدیریت قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با بیان اینکه به منظور کاهش میزان شوری در اراضی شهرستان با توجه به تجمع املاح در نقاط مرتفع، کشت به روش کف کار می تواند نقش بسزایی داشته باشد، تصریح کرد: در سال جاری تعداد 4 دستگاه کف کار مخصوص اراضی شور با استفاده از تسهیلات کم بهره و خط اعتباری مکانیزاسیون در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
این مقام مسئول با اشاره به مزایای استفاده از این روش در کاهش مصرف آب، بذر و زمان بیان کرد: افزایش بهره وری آب، کاهش عملیات خاکورزی و تهیه بستر، کاهش میزان علف های هرز و … از دیگر مزایای این روش بوده که در افزایش تولید در واحد سطح موثر است.
علی پور اظهار کرد: در سال گذشته 450 هکتار از مزارع این شهرستان با استفاده از کف کار کشت شده که انتظار می رود در سال جاری با افزایش 35 درصدی قریب به 750 هکتار از اراضی این شهرستان به روش کف کار کشت شود.
او ادامه داد: با توجه به اینکه سطح وسیعی از اراضی و منابع آبی این شهرستان شور بوده و ترویج کشت با دستگاه کف کار نقش مهمی در عملکرد محصول شتوی شهرستان دارد این مدیریت در تامین تسهیلات و ادوات، آماده هرگونه همکاری به متقاضیان خرید این دستگاه ها می باشد.