نخستین تجربه برداشت زعفران در خنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت طلای سرخ از مزرعه یکی از کشاورزان بخش مرکزی به مساحت 300 متر مربع در منطقه ی چهل گزی به صورت کشت در فضای باز آغاز شده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اینکه مدت زمان برداشت به شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد تصریح کرد: برداشت این محصول با ظهور گل های بنفش از نیمه دوم آذرماه آغاز و به مدت 7الی 10 روز ادامه دارد، عمرگل این گیاه یک روز است که اگر در طی این مدت برداشت نشود کیفیت خود را ازدست داده و هچنین بهترین زمان برداشت قبل از طلوع آفتاب تا قبل ظهر است.

این مقام مسئول اظهار کرد: پیش بینی می شود عملکرد این محصول به ازای یک کیلوگرم گل 10 گرم زعفران خالص (2کیلوگرم در هکتار) تولید شود.

علی پور با بیان اینکه 7500 پیاز در این مزرعه استفاده شده گفت: زعفران گیاهی چندساله بوده که پیازچه این گیاه از خراسان جنوبی تهیه و در آبان ماه سال گذشته کشت شده است.

او ابراز کرد: گیاه زعفران به عنوان یکی از مهم ترین گیاهان دارویی و ادویه ای بوده که دارای مزیت اقتصادی بالایی می باشد.

z3

z2

z

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24668

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *