اجرای طرح رزمایش سراسری جهاد ملی امنیت غذایی پایدار در خنج

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: اولین طرح رزمایش سراسری جهاد ملی امنیت غذایی پایدار با مشارکت جهاد کشاورزی، شبکه دامپزشکی، بسیج سازندگی و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با بیان اینکه بخش دامپروری به عنوان یکی از زیربخش های کشاورزی نقش کلیدی را در امنیت غذایی جامعه و اشتغال بر عهده دارد، تصریح کرد: طی این طرح 2000 راس دام سبک بر علیه بیماری آبله در روستای مز واکسینه شد.

این مقام مسئول ادامه داد: پیشگیری و کنترل بیماری های دام به معنای عام شامل انواع دام، طیور، آبزیان و بیماری های مشترک بین انسان و دام با توجه به امنیت غذایی، تامین فرآورده های سالم دام و طیور و اقتصاد از اهمیت به سزایی برخوردار است.

وی اضافه نمود: طی سال گذشته شهرستان خنج بیش از 5500 تن فرآورده های خام دامی و طیور تولید و به بازارهای مصرف روانه داشته است .

n1

n2

n3

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24692

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *