مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: برداشت گل محمدی از سطح 1960 هکتار گلستان های این شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد، سید کاظم موسوی تصریح کرد: برداشت گل محمدی از اواخر فروردین ماه آغاز می شود و تا اوایل خرداد ماه نیز ادامه دارد.
وی با بیان اینکه شهرستان فیروزآباد قطب تولید گل محمدی در کشور محسوب می شود، افزود: پیش بینی می شود بیش از 4500 تن گل محمدی از گلستان های این شهرستان برداشت شود که این میزان به دلیل سرمازدگی اخیر نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
به گفته موسوی؛ عملکرد گل محمدی ۳ تا 3.5 تن در هکتار است و در سال جاری به دلیل سرمازدگی، متوسط عملکرد به 2 تا 2.5تن در هکتار رسید.
این مقام مسئول ابراز کرد: سالانه بیش از 22 میلیون لیتر انواع گلاب و عرقیات در شهرستان فیروزآباد تولید می شود که 11 میلیون لیتر آن به گلاب اختصاص دارد.
مدیر جهاد کشاوزی فیروزآباد بیان کرد: نیاز آبی بسیار کم، قابلیت کشت دیم، سازگار به شرایط آب و هوایی منطقه و مقاومت به تنشهای محیطی موجود، قابلیت نگهداری پس از برداشت و قابلیت کشت در زمینهای فقیر و سنگلاخی از مزایای کشت گل محمدی است.