دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقاء سلامت محصولات گیاهی ابلاغ شد

4114511

دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تدوین گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون به نقل از سازمان حفظ نباتات کشور، با دستور وزیر جهاد کشاورزی، سیاستگذاری، نظارت و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی با منشأ گیاهی به سازمان حفظ نباتات کشور ابلاغ شده است.

در همین راستا با هدف ارتقا شاخص‌های سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت در زنجیره محصولات کشاورزی با منشأ گیاهی دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تدوین گردید.

بر همین اساس و با استناد به ابلاغیه وزیر محترم جهاد کشاورزی کلیه دستورالعمل‌های قبلی لغو و بلا اثر تلقی شده و کلیه واحدهای وزارت جهاد کشاورزی مکلف به همکاری و هماهنگی با سازمان حفظ نباتات کشور به عنوان متولی سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی شده‌اند.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=17838

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *