دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تدوین گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون به نقل از سازمان حفظ نباتات کشور، با دستور وزیر جهاد کشاورزی، سیاستگذاری، نظارت و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی با منشأ گیاهی به سازمان حفظ نباتات کشور ابلاغ شده است.
در همین راستا با هدف ارتقا شاخصهای سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدید کننده سلامت در زنجیره محصولات کشاورزی با منشأ گیاهی دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تدوین گردید.
بر همین اساس و با استناد به ابلاغیه وزیر محترم جهاد کشاورزی کلیه دستورالعملهای قبلی لغو و بلا اثر تلقی شده و کلیه واحدهای وزارت جهاد کشاورزی مکلف به همکاری و هماهنگی با سازمان حفظ نباتات کشور به عنوان متولی سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی شدهاند.