گشت مشترک بازرسی ونظارت بر واحدهای خبازی در استهبان

مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: گشت مشترک بازرسی ونظارت باحضور رئیس اداره صمت، کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی و شبکه بهداشت و درمان ،در نوبت پخت ظهر  واحد‌های خبازی بازرسی بعمل آمد و مواردی از قبیل کیفت پخت نان، وزن چانه وزن نان،رعایت ساعت پخت مورد بررسی قرار گرفت وتذکرات لازم به واحدها داده شد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=21508

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *