ایران باید به هاب صنعت زنبورداری در منطقه تبدیل شود

3761150

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: صنعت زنبورداری ایران باید به لحاظ علمی، تکنولوژی و سرمایه‌گذاری به هاب منطقه خاورمیانه و آسیای میانه تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسین دماوندی‌نژاد  اظهار داشت: ایران از نظر جغرافیایی و تنوع اقلیمی از ظرفیت بالایی برای توسعه فعالیت‌های زنبورداری، تولید عسل و محصولات جانبی برخوردار است و انتظار داریم سازمان یونیدو توجه ویژه‌ای به این صنعت در کشور ما داشته باشد.

وی به رتبه چهارم ایران در تولید عسل در جهان براساس آخرین آمار فائو اشاره و تصریح کرد: ما به دنبال برنامه جامع‌تر با نتایج ملموس در حوزه صنعت زنبورداری کشور هستیم.

دماوندی‌نژاد افزود: ما باید به سرعت وارد یک برنامه جهشی شویم و سازمان مرکزی یونیدو در زمینه تنوع و توسعه محصولات زنبور عسل و توسعه بازارهای بین‌المللی در منطقه و جهان برای تولیدات عسل و محصولات جانبی آن می‌تواند همکاری کند.

وی در همین حال خواستار آن شد که همکاری سازمان یونیدو با تشکل‌ها، اتحادیه‌ها و بخش خصوصی به نتایج ملموس‌تر، افزایش مهارت‌های حرفه ای زنبورداران، توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار در صنعت زنبورداری ایران منجر شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر افزایش تولید محصولات جانبی زنبور عسل گفت: در حال حاضر نزدیک به ۴ کیلوگرم زهر زنبور عسل در کشور تولید می‌شود که از این میزان زهر، مقدار ارزشمندی ملیتین برای مصارف پزشکی امکان جداسازی دارد.

دماوندی‌نژاد اتحادیه سراسری زنبورداران ایران زمین را یک تشکل مردمی خواند و افزود: کلیه اتحادیه‌های استانی کشور در عضویت این اتحادیه ملی هستند. 

وی بر حل مسایل مربوط به آزمایشگاه تخصصی عسل اتحادیه سراسری زنبورداران ایران زمین تاکید کرد و اذعان داشت: ما به سیاست‌های این اتحادیه مردمی احترام می‌گذاریم و از ظرفیت‌های قانونی وزارت جهاد کشاورزی در ارتقای کمی و کیفی این آزمایشگاه استفاده خواهیم کرد. 

دماوندی‌نژاد با بیان این که زنبور عسل منفعت زیادی برای بخش کشاورزی دارد، افزود: زنبور عسل، دام با ارزشی است و در این دوره از مدیریت باید شاهد رکوردهای اساسی تولید در این بخش باشیم.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=17875

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *