سرما و خشکسالی تولید جو بیضا را کاهش داد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با آغاز برداشت محصول جو پیش بینی می شود بالغ بر هشت هزار تن جو و 16 هزار تن کاه برای خوراک دام و طیور تولید شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با اشاره به سطح 3200 هکتاری جو آبی قابل برداشت در شهرستان تصریح کرد؛ زمان برداشت جو از پنجم خرداد ماه آغاز و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.

او اظهار کرد: به دلیل ادامه خشکسالی های اخیر و سرمازدگی شدید بهاره قریب به 9170 هکتار از مزارع جو دیم و آبی قابل برداشت نبوده و کشاورزان اقدام به رها سازی دام در این مزارع نمودند.

مویدی با اعلام اینکه 40 دستگاه کمباین کار برداشت جو شهرستان را برعهده دارند، افزود: برای تولید محصول سالم و عاری از آفت و بیماری، نزدیک به 80 درصد از مزارع جو بر علیه آفت سن غلات و علف های هرز پهن برگ سمپاشی شد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26970

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *