مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از برداشت پیاز خوراکی از سطح 410 هکتار این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود بیش از 16 هزار تن پیاز تولید شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون،حمید رشیدی تصریح کرد: برداشت پیاز از مزارع کازرون از اوایل خردادماه آغاز شده است و تا پایان تیر ماه ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت پیاز نسبت به سال گذشته افزایش 50 درصدی داشته است، اظهار کرد: بخش جره و بالاده بیشترین سطح زیر کشت پیاز دارد.
رشیدی با اشاره به اینکه ارقام پیاز کشت شده در شهرستان کازرون شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است، ابراز کرد: پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با اشاره به نبود واحد فرآوری و سردخانه برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت در این شهرستان، بیان کرد: سرمایه گذاری در این حوزه با توجه به کیفیت و کمیت محصول تولیدی می تواند برای سرمایه گذاران بسیار سودآور باشد.