وی با بیان اینکه ماموریت بعدی در حوزه بانک ها است، ابراز کرد: 15 درصد از اعتبارات بانک ها به غیر از بانک کشاورزی باید در حوزه بخش کشاورزی عملیاتی و اجرایی شود تا تولیدکنندگان بتوانند با خیال راحت فضای تولید را فعال و به روز کنند.
عسکری با اشاره به اینکه استان فارس یکی از استان های پیشرو در بخش کشاورزی است و 35 درصد اشتغال مربوط به این استان است،گفت: نقشه راه توسعه کشاورزی استان فارس در قالب برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اجرایی میشود و یک ماه آینده در این راستا فرمانداران باید گزارش ارائه دهند.
نماینده مردم داراب در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در نقشه راه مذکور به موضوع صادرات محصولات کشاورزی توجه ویژهای شده و علاوه بر تلاش برای راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی، تسهیلاتی هم در قالب یارانه سوخت هواپیما برای تسهیل صادرات هوایی این محصولات به کشورهای همسایه در نظر گرفته شده است تا استان فارس پایلوت تولید، اشتغال و ارزآوری شود.
به گفته وی؛ بسترسازی لازم برای ایجاد صنایع تبدیلی از دیگر موارد در نقشه راه است.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست گفت: یکی از بحث های جدی دانش بنیان کردن بخش کشاورزی در استان فارس است دانشکده های کشاورزی در سطح استان کنار سازمان تحقیقات قرار بگیرند و خروجی داشته باشند.