مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: کشت پنبه از سال گذشته شروع و در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود 4 برابر افزایش داشته است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اینکه کشت پنبه از اواسط اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان خرداد ماه ادامه داشت، تصریح کرد: قریب به 100 هکتار از اراضی شهرستان خنج در سال زراعی جدید به کشت پنبه اختصاص یافته است.
وی ابراز کرد: 50 درصد کشت به صورت مکانیزه و با استفاده از دستگاه کشت مستقیم پنوماتیک با میزان بذر مصرفی 25 کیلو در هکتار صورت گرفته است.
این مقام مسئول اظهار کرد: تغییر الگوی کشت، جایگزین محصولات کم آب بر به جای پر مصرف ( محصولات صیفی پاییزه) و دارای قابلیت خرید تضمینی و ریسک کمتر را می توان از جمله دلایل پیگیری های انجام شده در راستای افزایش سطح زیرکشت این محصول دانست.
به گفته وی پیش بینی می شود از 100 هکتار کشت پنبه،۳۰۰تن وش برداشت شود و الیاف این محصول در صنایع نساجی به کار گرفته شود.