عرضه 600 تن گوشت بوقلمون در مرودشت

image 2022 8 2 10 16 43 587 4qL

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید و عرضه سالانه638 تن گوشت بوقلمون دراین شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: این میزان گوشت بوقلمون در چهار واحد صنعتی پرورش بوقلمون با ظرفیت 26 هزار 600 قطعه تولید و به بازار عرضه می شود.
امیریان با بیان اینکه مدت زمان دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهارالی پنج  ماه است، تصریح کرد: در این واحد ها به طور متوسط سالانه دو بار جوجه ریزی انجام می شود.  
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تولید در این واحد ها به صورت صنعتی انجام می شود، ابرازکرد: اتتقال دان از انبار یا سیلو به سالن پرورش، سیستم دان خوری اتوماتیک بشقابی، تنظیم دما و تهویه و غیره کاملا به صورت اتوماتیک انجام می شود.                                                                         
امیریان افزود: گوشت تولیدی در این این واحدهای پرورشی علاوه بر تامین نیاز شهرستان به شهرستان های همجوار نیز ارسال می شود.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=18182

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *