برداشت17هزار تن پیاز در فسا

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، ناصر انصاری با اشاره به اینکه برداشت پیاز در شهرستان فسا از نیمه تیر ماه تا نیمه مرداد ماه به طول انجامید، تصریح کرد: مهم ترین ارقام پیاز تولیدی در این شهرستان شامل طلایی، سفید و قرمز محلی است.

این مقام مسئول با بیان اینکه متوسط عملکرد مزارع پیاز در شهرستان فسا 50 تن در هر هکتار است، اظهار کرد: در هر هکتار از مزارع پیاز در طول دوره کشت تا برداشت این محصول بیش از … نفر مشغول به کار می شوند.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=7472

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *