به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، یوسف صفری با اشاره به اینکه از هر بوته از پاپایا تا 150 کیلوگرم میوه برداشت می شود، تصریح کرد: برای صادرات این محصول به کشور قطر مذاکرات اولیه انجام شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه این گلخانه خربزه درختی پس از 11 ماه کشت به مرحله برداشت رسیده است، اظهار کرد: این گیاه در مقایسه با گوجه فرنگی و خیار از نظر مصرف آب به صرفه بوده و آفات و بیماری آن نیز از این دو محصول کمتر است.
وی افزود: مجتمع کشت و صنعت امید شهر خوزی علاوه بر کشت پاپایا دارای کشت فضای آزاد کاکتوس آپونتیا و برخی از محصولات دیگر است.