به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، صدیقه مویدی تصریح کرد: برداشت پیاز از اواخر تیرماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ ۷۰ درصد پیاز کشت شده از ارقام سفید شیری و زرد طلایی و 30 درصد پیاز قرمز است.
این مقام مسئول اظهار کرد: در این شهرستان پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا بیان کرد: شرایط مناسب آب وهوایی، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و آبیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.
مویدی گفت: ایجاد اشتغال فصلی بالا، تناوب کشت و قابلیت اجرای سیستم آبیاری نوین از جمله مزایای کشت پیاز در بیضا است.