پیش بینی تولید 30 هزار تن پیاز در بیضا

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی  در استان فارس، صدیقه مویدی تصریح کرد: برداشت پیاز از اواخر تیرماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.

به گفته وی؛ ۷۰ درصد پیاز کشت شده از ارقام سفید شیری و زرد طلایی و 30 درصد پیاز قرمز است.

این مقام مسئول اظهار کرد: در این شهرستان پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا بیان کرد: شرایط مناسب آب وهوایی، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و آبیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.

مویدی گفت: ایجاد اشتغال فصلی بالا، تناوب کشت و قابلیت اجرای سیستم آبیاری نوین از جمله مزایای کشت پیاز در بیضا است.

 

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=7637

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *