به گفته وی؛ برداشت کلم در شهرستان کوار از اواخر مهرماه آغاز شده است و تا اواخر آذر ماه نیز ادامه می یابد.
جوکار اظهار کرد: با توجه به کشت نشایی این محصول در بسیاری از مزارع و زود رس بودن بذورکلم، برداشت زود هنگام و صرفه جویی در منابع آبی دارای توجیه اقتصادی برای کشاورزان می باشد.
او با بیان اینکه ایجاد صنایع بسته بندی و صنایع غذایی و تبدیلی، ضمن اشتغال زایی، تاثیر بسزایی در ارزش افزوده محصول دارد، ابراز کرد: با توجه به اینکه شهرستان فاقد صنایع ترشی و شوری جات است زمینه برای ایجاد صنایع مذکور فراهم می باشد.