مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت پنبه از اوایل آبان ماه آغاز و تا اوایل دی ماه ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اینکه برداشت پنبه در شهرستان خنج به صورت دست چین بوده، تصریح کرد؛ کشاورزان مناطق بیغرد، چهل گزی، شنایز، مز، چاه طوس و سیف آباد 90 هکتار از اراضی خود را به کشت پنبه اختصاص داده که پیش بینی می شود با توجه به عملکرد حدود 3 تن در هکتار، بیش از 270 تن طلای سفید در این شهرستان تولید شود.
علی پور افزود: نوع بذر مصرفی در کشت پنبه به دلیل مقاومت به شوری، کوتاه شدن زمان زراعت و همچنین مقاومت در برابر آفات در این شهرستان از بذور یارانه ای ارمغان و ساجدی استفاده شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به افزایش سه برابری کشت پنبه در شهرستان و ترغیب کشاورزان به کشت این محصول، متاسفانه در زمان برداشت، پنبه کاران در زمینه فروش این محصول با مشکل مواجه شده اند که این خود باعث می شود در سال های آتی با کاهش کشت این محصول باارزش مواجه شویم.