به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، علیرضا بصیری با اشاره به اینکه برداشت زعفران در آبان ماه صورت گرفت،گفت: میزان تولید در سال گذشته 220 کیلوگرم در هکتار بود و امسال این میزان افزایش یافت.
به گفته وی؛ عمده زعفران شهرستان نی ریز در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می شود.
بصیری با بیان اینکه زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد، اظهارکرد: در حال حاضر نبود صنایع بستهبندی یکی از بزرگترین مشکلات زعفرانکاران است.