تولید نان کامل در 16 نانوایی در شیراز

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، مجتبی دهقان پور در حاشیه دهمین شورای آرد و نان استان فارس که به ریاست استاندار برگزار شد با بیان اینکه در فرآیند تولید آردِ کامل، سبوس گیری کمتری نسبت به سایر آردها صورت می گیرد، تصریح کرد: در تهیه این نوع نان ها، مدت زمان تخمیر و پخت نان طولانی تر و در نتیجه کیفیت نان مطلوب تر است.

تولید نان برای بیماران سلیاکی بر اساس رهنمودهای استاندار از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به آن پرداخت و افزود: این بیماران باید از نان فاقد گلوتن استفاده کنند و به طور مشخص در تهیه نان برای این افراد از آرد ذرت و آرد برنج استفاده می شود.

به گفته وی؛ با کمک چند نفر از خیرین یک نانوایی در شهرک صدرا مشغول به پخت نان ویژه بیماران سلیاکی است که در این جلسه مقرر شد در یکی از نقاط پر رفت و آمد شهر، مرکز عرضه ایی به توزیع این نان اختصاص داده شود و یک ساز و کارهایی از طریق همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تعریف شود که این نان به دست مصرف کنندگان واقعی برسد.

دهقان پور؛ با اشاره به اینکه حدود 800 نفر بیمار سلیاکی در استان فارس شناسایی شده است، اظهار کرد: به منظور ساماندهی بهتر تخصیص نان باید کارت هوشمند یا بن سهمیه ماهیانه برای بیماران سلیاکی در نظر گرفته شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه از دیگر مباحث مطرح شده در شورای آرد و نان، مدیریت توزیع آرد بود، گفت: به منظور جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی، سرانه آرد بر اساس بانک اطلاعاتی از جامعه هدف توزیع می شود که به ازای هر نفر از جامعه عشایر در ماه 12 کیلوگرم آرد و هر نفر از روستاییان تا 8کیلوگرم آرد تخصیص داده می شود.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=7859

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *