کارگاه آموزشی ضدعفونی بذور خود مصرفی و بذرمال گندم در خنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از برگزاری کارگاه آموزشی ضدعفونی بذور خود مصرفی و بذرمال گندم در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور تصریح کرد: در کارگاه آموزشی مذکور بیش از 70 نفر از بهره برداران شهرستان با روش های ضدعفونی بذور غلات با سموم قارچکش توصیه شده از طرف سازمان حفظ نباتات کشور و همچنین روش های بذرمال غلات(گندم و جو) با عناصر ریزمغذی (روی) آشنا شدند.

این مقام مسئول، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را توانمندسازی و راهنمایی کشاورزان برای ضدعفونی بذور خودمصرفی بر علیه خسارات احتمالی ناشی از بیماری های قارچی از جمله سیاهک های آشکار و پنهان در مزارع گندم و جو به ویژه در سال های پربارش و همچنین فرهنگ سازی مصرف عناصر ریزمغذی در محصولات به روش بذرمال عنوان کرد.

علی پور اظهار کرد: از مزایای بذرمال روی را می توان کمک به سرعت جوانه زنی بذور به ویژه در شرایط شوری و ارتقا میزان عملکرد و تولید اشاره نمود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج ادامه داد: امروزه به دلیل گستردگی کمبود عناصر کم مصرف به ویژه روی، روش بذرمال یک روش مناسب برای تامین نیاز گیاهان همراه با سایر کودهاست که کاربرد فراوانی دارد.

همچنین روش بذرمال، روشی مقرون به صرفه و مناسب برای تامین نسبی نیاز گیاه به عناصر ریزمغذی خواهد بود.

l1

l2

l3

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24713

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *