افزایش توسعه ظرفیت واحد مرغداری گوشتی 120 هزار قطعه ای در فراشبند

افزایش توسعه ظرفیت واحد مرغداری گوشتی 120 هزار قطعه ای در فراشبند

25
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند از افزایش ظرفیت توسعه واحد مرغداری گوشتی منصور جوکار در شهرستان فراشبند شهر نوجین خبر داد.
در هفتمین روز از دهه مبارک فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی افزایش ظرفیت توسعه واحد مرغداری منصور جوکار با ظرفیت 120 هزار قطعه با حضور روح اله انصاری فرماندارشهرستان، محمود رحمانی معاونت فرمانداری، ارسلان حق شناس مدیر جهاد کشاورزی و روسای سایر ادارات تابعه انجام گرفت
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند ارسلان حق شناس یکی از راهبرد های مدیریتی این مجموعه را توسعه مرغداری ها اعلام و بیان کرد: هم اینک در این شهرستان دارای 15 واحد مرغداری گوشتی فعال با ظرفیت هر دوره 450هزار قطعه می باشد
وی افزود: با افتتاح این طرح اشتغال زایی 15 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم هموار شده است

12

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=12713

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *