مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد گفت: کشت نشایی پیاز در سطحی بیش از 200 هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد، یحیی مرادی با بیان اینکه پیاز از پرمصرفترین محصولاتی است که با توجه به فرهنگ مردم کشورمان هر روز برای تولید غذا استفاده میشود و گرانی و کمبود آن به شدت در سفره های مردم حس شده لذا با افزایش سطح زیر کشت و عملکرد، در رفع التهاب کنونی بازار موثر خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه کشت پیاز به دو روش بذری و نشایی در این شهرستان انجام میشود اظهار داشت: در کشت به روش نشایی، بعد از جوانه زدن و رسیدن به مرحله سه برگی در خزانه، از اوایل اسفند ماه کشت در اراضی زراعی آغاز میگردد که با توجه به زود بازده بودن این روش، بعد از طی سه ماه محصول آماده برداشت میشود.
در ادامه مرادی مزایای کشت نشایی را بر شمرد و افزود: کاشت پیاز بصورت نشایی علاوه بر کاهش مصرف آب و نهادههای مورد نیاز، باعث افزایش بهره وری منابع آب و خاک نیز خواهد شد و افزایش کیفیت محصول را به همراه خواهد داشت.